het diner
Onze dinerkaart biedt een mooi mix tussen klassiekers, verrassende en ook lokale gerechten.
Voor wie liever op vertrouwde smaken terugvalt, zijn de klassiekers als de sate-spies en de schnitzel present. Het verrassingselement zit in de wisselende weekspecials in vlees en vis! Tevens zit de verrassing in ons lokale aanbod en dan met name de gans! Geschoten door een van de vele lokale jagers en bereidt door de “Friese Palingroker” (link naar website bas). Je vindt zijn gerookte ganzenborst bij de voorgerechten en zijn sous-vide bereide ganzenboutjes in It Fryske Duo.
Aldus in combinatie met de malse kogelbiefstuk van de Fryske Black Angus runderen uit Akkrum, lokaler wordt het niet!
Al onze hoofdgerechten serveren we met gebakken aardappel, friet, groente en salade! Dit mag ook een verrassing heten…
diner
openingstijden
Woensdag t/m vrijdag
VANAF 16:00 UUR
Zaterdag & zondag
VANAF 12:00 UUR